Ons team

Jeffrey

Jeffrey

Toen ik 15 jaar oud was ben ik in de slagerij gaan werken bij Jac van caulil. Ik heb al mijn papieren gehaald voor in de slagerij te werken.

1-4-2007 hebben Staf en Bianca de slagerij overgenomen van Jac. 

Ik vind het leuk om bij keurslagerij van caulil ( Staf en Bianca) te werken. Elke dag lekker vroeg beginnen om 6 uur samen met mijn vader en mijn zus. Ik vind het vooral leuk dat je van een heel varken zoveel lekkere producten kunt maken zoals souvlakie, gebraden fricandeau, gebraden gehakt, kwartetjes, en nog veel meer. Samen met mijn zus zijn we ook altijd aan het denken om nieuwe producten te maken. Zo hebben we pas kipcarpaccio gemaakt, lekker als voorgerechtje of op afgebakken stokbroodje.

Verder heb ik als hobby's hardlopen je ziet mij vast wel eens door Etten-leur lopen met een mooi keurslagershirt. En lekker wandelen met mijn vrouw Irma en onze hond Luna. Lekker koken thuis, en dan nieuwe producten proberen

Claudia de Jong

Claudia

Hallo, ik ben Claudia de Jong en  sinds 2009 werkzaam in de slagerij. Het was voor mij een hele nieuwe uitdaging alles was nieuw dus moest veel leren. In 2011 ben ik begonnen op het 'SVO' slagersvakopleiding als verkoopmedewerkster. Ik  leerde veel basis werkzaamheden die ik in de slagerij goed kon uitoefenen. Als vervolg heb ik de opleiding traiteur gedaan een veel geleerd over het klaar maken van vlees en hapjes.  In de slagerij vind ik het erg leuk om in de winkel te staan, het helpen van klanten en ervoor te zorgen dat de toonbank er netjes en gevuld uit blijft zien. Ik houd me ook graag bezig het maken van vlug klaar producten, salades en in deze periode de barbecue spiesen. Ik hoop nog lang werkzaam te mogen zijn in de slagerij bij Staf en Bianca

Lia van Riel

Kyra

Mijn naam is Kyra Wesseling, ik ben 46 jaar en woon samen met mijn vriend in Roosendaal.

Ik ben niet vreemd in de slagerij, dit loopt namelijk als een rode draad door m'n leven. Ik heb al veel werkervaring opgedaan en in verschillende winkels gestaan.

De laatste 6 jaren was ik werkzaam als poelier. Hier is vooral mijn interesse en kennis in wild gegroeid.
Een mooier stukje scharrelvlees als wild bestaat er niet, en dat kan het hele jaar door. Bijvoorbeeld een mooi stuk herten frenched rack op de barbecue... dat is genieten!

Mijn grootste droom is dan ook ooit mijn jacht vergunning te behalen.

Maar voor nu kijk ik er enorm naar uit alles te leren wat er te leren valt in het leuke en super gezellige team van Keurslager van Caulil.

Erica

Erica

Mijn naam is Erica en ik ben als laatste aangesloten bij dit gezellige team. Voordat ik hier kwam werken,werkte ik ook al bij een slager, maar aangezien ik hier kom wonen leek het me fijn om dichterbij huis te werken. En zo kan ik gelijk Etten- Leur beter leren kennen. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin en werk met veel plezier. Ik heb een grote passie voor de slagerij en de combinatie om iemand anders te helpen aan een lekker stukje vlees vind ik fantastisch.Ik heb in juli 2020 de  opleiding verkoopspecialist afgerond.

Ik hoop u te kunnen verrassen met een mooi product uit onze slagerij. Tot snel en laat me u uitleg geven over onze produkten.

Helma van Oosterhout

Helma

Ik ben Helma van Oosterhout en werk nu 12 1/2 jaar bij Staf & Bianca.
Toen mijn oude werkgever ermee stopte moest ik op zoek naar een andere baan. Die vond ik tijdens het boodschappen doen bij de keurslager.Die wisten dat ik zonder werk kwam en vroegen me of ik zin had bij hun te komen werken.
Dat wilde ik wel proberen. Het bevalt me nog steeds goed....
Mijn werkzaamheden bestaan zoal uit klanten helpen ,salades, hapjes en buffetten maken dit doe ik vaak samen met Bianca

Sam

Sam

Dag allen, ook ik heb de eer gekregen om mezelf voor stellen aan u. Mijn naam is Sam Naalden, 26 jaar en geboren en getogen in het mooie dorp Zundert.

Na mijn opleiding Gespecialiseerd kok afgerond te hebben, heb ik een aantal jaar in verschillende restaurants en hotels gewerkt. Toen ik vorig jaar 4 maanden door Afrika heb gereisd met mijn vriendin Minoesch, kwamen we precies op tijd terug voordat Nederland in lock down ging vanwege Corona. Tevens ben ik ben als Zundertenaar natuurlijk erg betrokken bij Bloemencorso in Zundert, en ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. 

Na mijn reis wilde ik graag iets anders gaan doen dan werken als kok. Een vereiste, ik wilde wel met eten werken. Hierdoor was het werk zoeken wat ingewikkelder, totdat ik de vacature zag van Keurslager Van Caulil. Ik ben hier in een warm bad ontvangen door alle collega's en heb ondertussen helemaal mijn draai gevonden. Elke dag leer ik meer bij over alle soorten vlees, en hoe deze het beste te bereiden zijn. Komt u binnenkort weer langs voor een lekker stukje vlees, of gewoon een babbeltje? 

Van Caulil, keurslager

Stationsstraat 2
4872TD Etten-Leur
0765012400

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten