Van Caulil, keurslager

Ons team

Lia

Lia

Ik ben Lia van Riel en inmiddels al 40 jaar werkzaam in de slagerij.

Ik ben beginnen te werken bij Jac en Ria op de dag dat hun zoon Willem werd geboren.
Staf is een lange tijd mijn collega geweest, dus toen hij samen met Bianca de zaak overnam, was dit voor mij wel even spannend.
Maar het bevalt nog steeds heel goed.
Ik ben heel graag met de klanten bezig, dit heeft mij al veel mensenkennis bijgebracht.
Dus wat dat betreft zit het allemaal goed en hoop ik nog lang gezond en fit te blijven zodat ik de klanten nog lang kan bedienen.

 

Jeffrey

Jeffrey

Toen ik 15 jaar oud was ben ik in de slagerij beginnen te werken bij Jac van caulil. Ik heb al mijn papieren gehaald voor in de slagerij te werken.

 Bijna 10 jaar geleden hebben Staf en Bianca de slagerij overgenomen van Jac. Ik werk nu bijna 16 jaar in de slagerij.

Ik vind het leuk om bij keurslagerij van caulil ( Staf en Bianca) te werken. Elke dag lekker vroeg beginnen om 6 uur samen met mijn vader en mijn zus. Ik vind het vooral leuk dat je van een heel varken zoveel lekkere producten kunt maken zoals souvlakie, gebraden fricandeau, gebraden gehakt, kwartetjes, en nog veel meer. Samen met mijn zus zijn we ook altijd aan het denken om nieuwe producten te maken. Zo hebben we pas kipcarpaccio gemaakt, lekker als voorgerechtje of op afgebakken stokbroodje.

Verder heb ik als hobby's hardlopen je ziet mij vast wel eens door Etten-leur lopen met een mooi keurslagershirt. En lekker wandelen met mijn vrouw Irma en onze hond Luna. Lekker koken thuis, en dan nieuwe producten proberen

Claudia

Claudia

Hallo, ik ben Claudia de Jong en 8 jaar werkzaam in de slagerij. Het was voor mij een hele nieuwe uitdaging alles was nieuw dus moest veel leren. In 2011 ben ik begonnen op het 'SVO' slagersvakopleiding als verkoopmedewerkster. Ik  leerde veel basis werkzaamheden die ik in de slagerij goed kon uitoefenen. Als vervolg heb ik de opleiding traiteur gedaan een veel geleerd over het klaar maken van vlees en hapjes.  In de slagerij vind ik het erg leuk om in de winkel te staan, het helpen van klanten en ervoor te zorgen dat de toonbank er netjes en gevuld uit blijft zien. Ik houd me ook graag bezig het maken van vlug klaar producten, salades en in deze periode de barbecue spiesen. Ik hoop nog lang werkzaam te mogen zijn in de slagerij bij Staf en Bianca

Helma

Helma

Ik ben Helma van Oosterhout en werk nu 9 jaar bij Staf & Bianca.
Toen mijn oude werkgever ermee stopte moest ik op zoek naar een andere baan. Die vond ik tijdens het boodschappen doen bij de keurslager.Die wisten dat ik zonder werk kwam en vroegen me of ik zin had bij hun te komen werken.
Dat wilde ik wel proberen. Het bevalt me nog steeds goed....
Mijn werkzaamheden bestaan zoal uit klanten helpen ,salades, hapjes en buffetten maken dit doe ik vaak samen met Bianca

Simone

Simone

Van Caulil, keurslager

Stationsstraat 2
4872TD Etten-Leur
0765012400

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten