Van Caulil, keurslager

Ons team

DSC6248

Lia

Ik ben Lia van Riel en inmiddels al meer dan 40 jaar werkzaam in de slagerij.

Ik ben beginnen te werken bij Jac en Ria op de dag dat hun zoon Willem werd geboren.
Staf is een lange tijd mijn collega geweest, dus toen hij samen met Bianca de zaak overnam, was dit voor mij wel even spannend.
Maar het bevalt nog steeds heel goed.
Ik ben heel graag met de klanten bezig, dit heeft mij al veel mensenkennis bijgebracht.
Dus wat dat betreft zit het allemaal goed en hoop ik nog lang gezond en fit te blijven zodat ik de klanten nog lang kan bedienen.

 

DSC6254

Jeffrey

Toen ik 15 jaar oud was ben ik in de slagerij beginnen te werken bij Jac van caulil. Ik heb al mijn papieren gehaald voor in de slagerij te werken.

1-4-2007 hebben Staf en Bianca de slagerij overgenomen van Jac. 

Ik vind het leuk om bij keurslagerij van caulil ( Staf en Bianca) te werken. Elke dag lekker vroeg beginnen om 6 uur samen met mijn vader en mijn zus. Ik vind het vooral leuk dat je van een heel varken zoveel lekkere producten kunt maken zoals souvlakie, gebraden fricandeau, gebraden gehakt, kwartetjes, en nog veel meer. Samen met mijn zus zijn we ook altijd aan het denken om nieuwe producten te maken. Zo hebben we pas kipcarpaccio gemaakt, lekker als voorgerechtje of op afgebakken stokbroodje.

Verder heb ik als hobby's hardlopen je ziet mij vast wel eens door Etten-leur lopen met een mooi keurslagershirt. En lekker wandelen met mijn vrouw Irma en onze hond Luna. Lekker koken thuis, en dan nieuwe producten proberen

DSC6264

Claudia

Hallo, ik ben Claudia de Jong en 10 jaar werkzaam in de slagerij. Het was voor mij een hele nieuwe uitdaging alles was nieuw dus moest veel leren. In 2011 ben ik begonnen op het 'SVO' slagersvakopleiding als verkoopmedewerkster. Ik  leerde veel basis werkzaamheden die ik in de slagerij goed kon uitoefenen. Als vervolg heb ik de opleiding traiteur gedaan een veel geleerd over het klaar maken van vlees en hapjes.  In de slagerij vind ik het erg leuk om in de winkel te staan, het helpen van klanten en ervoor te zorgen dat de toonbank er netjes en gevuld uit blijft zien. Ik houd me ook graag bezig het maken van vlug klaar producten, salades en in deze periode de barbecue spiesen. Ik hoop nog lang werkzaam te mogen zijn in de slagerij bij Staf en Bianca

DSC6273

Helma

Ik ben Helma van Oosterhout en werk nu 12 1/2 jaar bij Staf & Bianca.
Toen mijn oude werkgever ermee stopte moest ik op zoek naar een andere baan. Die vond ik tijdens het boodschappen doen bij de keurslager.Die wisten dat ik zonder werk kwam en vroegen me of ik zin had bij hun te komen werken.
Dat wilde ik wel proberen. Het bevalt me nog steeds goed....
Mijn werkzaamheden bestaan zoal uit klanten helpen ,salades, hapjes en buffetten maken dit doe ik vaak samen met Bianca

Erica

DSC6253
DSC6287

Simone

Hallo, mijn naam is Simone en ben de jongste in dit gezellige team. Ik ben in 2017 hier komen werken en werk vooral op zaterdag. Iedere werkdag brengt weer iets nieuws met zich mee, iets nieuws om te leren, nieuwe klanten maar het is altijd gezellig.

In de keuken bezig zijn vind ik erg leuk en hou er van om nieuwe dingen uit te proberen en mensen te verwennen. Ik ben nog aan het studeren en woon op kamers. Naast al mijn bezigheden zoek ik ook regelmatig mijn rust in het maken van muziek of ga even kopje onder om te diepzee duiken. 

Mijn naam is Erica en ik ben als laatste aangesloten bij dit gezellige team. Voordat ik hier kwam werken,werkte ik ook al bij een slager, maar aangezien ik hier kom wonen leek het me fijn om dichterbij huis te werken. En zo kan ik gelijk Etten- Leur beter leren kennen. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin en werk met veel plezier. Ik heb een grote passie voor de slagerij en de combinatie om iemand anders te helpen aan een lekker stukje vlees vind ik fantastisch. Ook volg ik de opleiding verkoopspecialist. Zodat ik u straks nog beter kan verrassen met een mooi product uit onze slagerij. Hopelijk zie ik u snel en voelt u zich vooral niet te verlegen om u eens voor te stellen.

 

DSC6253

GEZELLIG !!

DSC6226
DSC6203

Van Caulil, keurslager

Stationsstraat 2
4872TD Etten-Leur
0765012400

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten