Al meer dan 100 jaar in Etten-Leur .......

In feite begint de historie van Keurslager Van Caulil in 1903. Vanaf dit jaar begint meneer Van Caulil een slagerij in Etten Leur. Inmiddels bestaat deze al meer dan 100 jaar!

In april 2007 wordt de slagerij overgenomen door Bianca en Staf Faes. Vader en dochter hebben beiden inmiddels zeer veel ervaring opgedaan. Staf heeft in Breda de slagersvakopleiding gedaan en zit alweer zo’n 47 jaar in het vak!

Bianca heeft ook de slagervakopleiding in Tilburg afgerond. Begonnen als productie- medewerker, winkelslager tot aan mede eigenaresse van een eigen slagerij.

Ook hebben Bianca en Staf samen 3 jaar lang een opleiding voor traiteur gevolgd aan de PIVA in Antwerpen. PIVA of het Provinciaal Instituut Voedingsbedrijven Antwerpen is dé referentie op het gebied van horecaopleidingen. Hier hebben Staf en Bianca heel veel dingen geleerd. Van het maken van maaltijden, salades tot aan een luxe koffietafel.

We volgen een aantal keer per jaar workshops  samen met ons personeel zoals barbecue specialisme, verkoop, grillproducten, bereiden van maaltijden en salades.

Al ons vlees komt van boerderijen waar de dieren goede voeding en verzorging krijgen, ruime stallen en uitloopplaats hebben. Dit komt ten goede aan de smaak van het vlees.

Wij genieten van de variatie in 't vak zoals het adviseren van klanten tot het bedenken van “specialiteiten.” We zijn TROTS op onze producten die we vers voor u bereiden!

Samen met het team staan wij voor u klaar.

Staf & Bianca

Tasje overhandigen
Winkel
Vlees snijden
Plakje worst overhandigen

Specialiteiten van Staf en Bianca

Opasalade

Heerlijke salade in laagjes opgebouwd van komkommer, ei een heerlijke dressing, tomaat en een lente uitje.

Brendjes (Brent):

kipfilet met ontbijtspek, lekker gemarineerd

Bakadvies: even zachtjes bruin bakken (10 á 15 min)
Tip: lekker met een perziksausje, als de kip gebakken is, kip uit de pan en de perzikvocht in de pan en in laten koken. Daarna stukjes perzik toevoegen en u heeft een heerlijk sausje!

 

Vroeger
Slager vroeger
Winkel vroeger

Van Caulil, keurslager

Stationsstraat 2
4872TD Etten-Leur
0765012400

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten